Prekvapte kvetmi nielen vo sviatočný deň

Kvety najčastejšie darujeme pri rôznych príležitostiach, ako sú narodeniny, meniny a výročia. Ak chcete potešiť svojich blízkych, môžete tak urobiť aj vo všedný deň. Vyjadrite svoju náklonnosť, úctu, obdiv či vďaku krásnou kyticou.

Prekvapte kvetmi nielen vo sviatočný deň
Prekvapte kvetmi nielen vo sviatočný deň (zdroj: unsplash.com)

Originálny darček aj na diaľku

Nie vždy máme príležitosť stretnúť sa s oslávencom v deň jeho sviatku. V takejto chvíli je najlepším riešením donáška kvetov. Doručenie kvetov v Bratislave vám zabezpečí a prinesie vami vybranú kyticu na zadanú adresu v deň, ktorý si sami určíte. Na vzdialenosti od osoby, ktorú chcete obdarovať, vôbec nezáleží. Vďaka možnosti objednania cez internet môžete vytvoriť objednávku aj z opačného konca zemegule.

Pripravte prekvapenie, ktorému sa každý poteší. Vyberte kyticu alebo flower box s najobľúbenejšími kvetmi vašich blízkych. Doručenie kvetov je už do 1 – 2 hodín od ich objednania a môžete si vybrať tiež doručenie v presný čas. Doručenie kvetov Bratislava je navyše zadarmo, platíte len za kvety.

Ruže to povedia za vás

Chcete milovanej osobe vyznať lásku? Kytica ruží v červenej farbe prezradí všetko o vašich citoch aj bez toho, aby ste použili slová. Kytica ruží je tiež výborným spôsobom ako poprosiť o odpustenie. Ak chcete vyjadriť vďaku, zvoľte ruže v iných odtieňoch. Veľmi pekne vyzerajú tiež ruže v kombinácii s inými kvetmi a ozdobnou zeleňou.

Flower box

Kvetinové boxy sú krásnym darčekom na Valentína a ako poďakovanie za krásne strávený večer. Čerstvé kvety vkusne naaranžované do flowerboxu môžete podarovať aj svojim nadriadeným alebo na oslave s obchodnými partnermi. Ku kvetom môžete objednať darček alebo darčekový kôš plný dobrôt s kvalitným vínom. Flower box pôsobí veľmi reprezentatívne a iste dokonale vynikne medzi ostatnými darmi a kyticami.

Komerčný článok